Sponsoring

Vanaf juni 2013 is Jeto Horse Ruitersport de trotse sponsor van Mireille Cappendijk en sinds eind 2014 ook van de zussen Madelon en Maudi Baas.

Vanaf 2017 stellen we ieder jaar een of meerdere sponsorpakketten samen voor ruiters/amazones.

In 2017 waren dit Karolien Vermeulen, Ivory Mast en Marijke van Giessen.

In 2018 zijn dit Naomi Boogaard en Dion de Bruijn en omdat de dames zo enthousiast waren en ons zo leuk vertegenwoordigd hebben zetten we dit samen met de zussen Maudi en Madelon voort in 2019! :D

 Op deze pagina stellen alle dames zich voor.

Naomi Boogaard:

Hallo ik ben Naomi Boogaard,

Een enthousiaste dressuurruiter die is uitgeloot om deel te mogen uitmaken van het sponsorteam "Jeto Horse".

Ik ben in december net 14 jaar geworden.

Wij hebben al heel mijn leven paarden aan huis, ik ben zelf begonnen op 6 jarige leeftijd met voltige, daarna kreeg ik al vrij vlug een eigen pony.

Vanaf mijn 8e jaar mocht ik mee op wedstrijd en ben ik begonnen in de Bixie, dat telt misschien nog niet mee maar dat was wel heel leuk.

Net voordat ik 12 jaar werd hebben we mijn pony verkocht en ben ik  met onze Tinker ruin Gilroy  tussen de paarden in de dressuur gestart. Afgelopen jaar is daar onze merrie Guusje nog bijgekomen. Met beide paarden mag ik meerijden op het Zeeuwse Kampioenschap 

Gilroy wordt in mei 10 jaar oud, hij is een zeer brave, werklustige maar soms ook mopperende Tinker van 1.64 groot. Hij vind alle aandacht die hij maar kan krijgen leuk.  In maart/april hopen we Z1starten, waar we nu al veel voor aan het trainen zijn.  Mijn doel is nu om met deze knappe Tinker liefst het Z2 te halen en daarna zien we wel weer verder. 

  Guusje is een grote merrie van1.77 cm hoog, ze wordt dit jaar 8 j ze is een dressuur gefokt paard (Rousseau x Tuschinski) met een heel lief karakter .  We rijden op dit moment L2, we hopen dat we zeker net zo ver mogen komen als met Gilroy

Ik ben heel blij dat Jeto Horse mij voor het 2e jaar wil sponsoren en de spulletjes komen dan ook zeker heel goed van pas! We heb er super veel zin in! 

Groetjes Naomi

Dion de Bruijn:

Hoi ,

ik ben Dion de Bruijn 15 jaar en woonachtig op Terhole (Zeeuws- Vlaanderen).

Voor het 2e jaar in het sponsorteam van "Jeto Horse" waar ik super blij mee ben.

Ik ben een amazone die dressuur/ springen en eventing leuk vind en daar ook heel fanatiek in mee draait!

Op dit moment start ik 2 pony's in de sport ..

Zal ze even voorstellen:

Eastwood's Sundancer  15 jarige New Forest ruin (v.Aladin)

 M1 dressuur

 L Springen en mijn doelstelling is om komende zomer M te gaan starten

Eventing BB

2017 rev. kampioen geweest indoor B dressuur

2018 mooie reslultaten geboekt op Brabantse Ruiterdagen te Oudenboch in springen

3 dagen mooie rondes gesprongen op Jumpin de Weel met mooie prijzen

Tevens heeft mijn knappe Sunny het Ster predicaat behaald op de NNFPS en

  werd hij in Ermelo daar Algemeen Ruinen Kampioen

Op de sportdag NNFPS te Ermelo mooie foutloze rondes gesprongen en leuke prijzen behaald

Ook werden we geselecteerd in het springen voor het KNHS Zeeuwse Belofte Team waar ik super blij mee ben dat ik ook deze kans krijg

 Rietheim's Ires NWR (v. Hagelkruis Valentijn)

B Dressuur maar de punten binnen voor het L1

Met Ires heb ik in 2018 leuke resultaten geboekt met haar rijdt ik alleen nog maar dressuur omdat ze drachtig is. Ze verwacht April/Mei haar veulen van Don Cremello du Bois daarna zal ik haar terug oppakken om verder te gaan in de sport

Tevens heb ik met andere pony's ook sucessen geboekt..

Daioni's Anouk rev.kampioen indoor B dressuur (a/b) 2014

Met deze pony als 6 jarig meisje op de CK Welsh het Leading Rein gewonnen dat was het begin succes van mij!

Vughterheide's Gio Zeeuws Kampioen springen B(a/b) 2016

Spring Dreams Orange Julia 2017 rev. kampioen outdoor B dressuur &

Julia verwacht in Mei haar 1ste veulentje

Mijn doel is om zo ver mogelijk te komen met mijn pony's en vooral ervan te genieten!!

Ik ben wederom super blij dat Jeto Horse Ruitersport vertrouwen in mij heeft en mij deze sponsoring aanbiedt!

Super veel zin in en op naar mooie resultaten in 2019!

Madelon Baas:

Mijn naam is Madelon Baas en sinds eind 2014 ben ik een van de gelukkige die gesponsord wordt door Jeto Horse Ruitersport.

Sinds mijn 5e had ik mijn eigen pony en al snel wilde ik natuurlijk wedstrijd rijden net als mama. Ik was 6 jaar toen ik mijn eerste wedstrijd reed wij woonden toen nog in Brabant. Mijn eerste behaalde prestaties waren met mijn kleine witte A-pony Jessica.

Toen ik 10 jaar werd heb ik mijn D-pony Sebu gekregen. Deze zelf opgeleide pony heb ik tot het Z dressuur gereden. Buiten deze twee toppers heb ik nog een aantal pony`s zeer succesvol uitgebracht in de sport. In Zeeland behaalde ik de nodige successen waaronder - 12 keer Zeeuws kampioen - 4 keer Zeeuws reserve kampioen - 3 keer kampioen op de Nationale NRPS kampioenschappen in Ermelo Mijn pony tijd heb ik succes vol in het Z afgesloten met Donna B.R.

Na een kleine wedstrijd pauze ben ik flink gaan trainen met mijn jonge paard Sophia B.R. Dit flinke trainen werd beloond want we zijn dit winterseizoen succesvol L gestart. Tevens kom ik sinds het winterseizoen regelmatig van start met de pony van mijn zusje Maudi. Met heel veel plezier rijd ik Idem Dito B.R. in het L2 tussen paarden. Plezier is voor mij het allerbelangrijkste in de paardensport. Ik ben Jeto Horse erg dankbaar voor het vertrouwen en wil hun bedanken voor de sponsoring !

 

 

Maudi Baas:

Ik ben Maudi Baas en ben 18 jaar oud,

Ik woon in Heikant Zeeuws Vlaanderen. Mijn grootste hobby is paardrijden. Ik doe de niveau 4 opleiding Paardensport en -Houderij in Goes. Ik ben dan naast mijn school ook super veel te vinden in onze stal en rijbak achter ons huis. Met vele verschillende jonge pony`s heb ik me steeds opnieuw weten te bewijzen en heb ik mega mooie successen geboekt. Waaronder:

15 keer Zeeuws Kampioen

11 keer Zeeuws Reserve Kampioen

2 keer Kampioen op Nationale NRPS Kampioenschappen in Ermelo

1 keer Kampioen tijdens de NRPS Sublicup

1 keer Reserve Kampioen op de NRPS Sublicup

1 keer Nederlands Kampioen

Omdat ik in December 2018, 18 jaar geworden ben. Start ik mijn pony tussen de paarden. Ik rijd op dit moment met Idem Dito B.R (v.Idzard) ik Z1. Sophia B.R (v.Emmerson) is eigenlijk van mijn zus. Maar omdat Madelon erg druk is train ik Sophia bij en breng ik haar ook uit op wedstrijd. Gigi (v.Charmeur) is een 5 jarig paard, die ik van Christie Dreessen rijden mag. Met haar wil ik binnenkort op wedstrijd gaan starten. Ook hebben wij op stal de 3 jarige NRPS pony genaamd Flora B.R. Flora is een halfzusje van Idem Dito, in het voorjaar ga ik haar zadelmak maken en doortrainen, daarna is ze voor de verkoop. Ik heb met alle pony’s en paarden dagelijks heel veel plezier en ik bezoek ook vele leuke wedstrijden. Sinds eind 2014 ben ik een van de gelukkige amazones die gesponsord  wordt door Jeto Horse, ik ben Jeto Horse hier heel dankbaar voor en ben er ook super blij mee


 

 

We steunen alle amazones in hun sport carrieres, volgen de resultaten op de voet en hopen een steentje bij te dragen aan hun toekomst!