Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • Jeto Horse Ruitersport

Sponsoring

Vanaf juni 2013 is Jeto Horse Ruitersport de trotse sponsor van Mireille Cappendijk en sinds eind 2014 ook van de zussen Madelon en Maudi Baas.

Vanaf 2017 stellen we ieder jaar 3 sponsorpakketten samen voor ruiters/amazones.

In 2017 zijn dit Karolien Vermeulen, Ivory Mast en Marijke van Giesen.

 Op deze pagina stellen de dames zich voor.

Mireille Cappendijk:

Mireille rijdt vanaf haar 7de jaar, ze is begonnen op de Shetlanders wat een hele leerzame periode was. Op haar 10de is ze overgestapt naar de paarden en op haar 12de kwam de toen 4 jarige Power in haar leven.

Power is helaas begin 2016 overleden, Mireille heeft nu een jonge troef op stal genaamd Julio's Dance aka Joep die in 2017 3 jaar wordt.

Met Power heeft Mireille alle klassen samen doorlopen van de B tot en met de midden tour.

Mooie resultaten hebben het tweetal al geboekt, o.a:

-2009-2010-2012 uitgenodigd voor Rabo talentendag

-2009 winnaar van de Rabo talenten competitie

-Junioren, Young Riders en future test gelopen

Power heeft ook als koppaard van het viertal van de Honteruiters mooie resultaten geboekt.

-2011 Zeeuws kampioen

-2012 tweevoudig Zeeuws kampioen (kur en reguliere proef)

-2de en 4de op Nederlands kampioenschap

 

Madelon Baas:

Mijn naam is Madelon Baas en sinds eind 2014 ben ik een van de gelukkige die gesponsord wordt door Jeto Horse Ruitersport.

Sinds mijn 5e had ik mijn eigen pony en al snel wilde ik natuurlijk wedstrijd rijden net als mama. Ik was 6 jaar toen ik mijn eerste wedstrijd reed wij woonden toen nog in Brabant. Mijn eerste behaalde prestaties waren met mijn kleine witte A-pony Jessica. Toen ik 10 jaar werd heb ik mijn  D-pony Sebu gekregen. Deze zelf opgeleide pony heb ik  tot  het Z dressuur gereden. Buiten deze twee toppers heb ik nog een aantal  pony`s zeer succesvol uitgebracht in de sport. In Zeeland  behaalde ik de  nodige successen waaronder

- 12 keer Zeeuws kampioen
- 4 keer Zeeuws reserve kampioen
- 3 keer kampioen op de Nationale NRPS kampioenschappen in Ermelo

 

Mijn pony tijd heb ik succes vol in het Z afgesloten met Donna B.R.

Na een kleine wedstrijd pauze ben ik mijn jonge paard Sophia B.R, zie de foto, aan het klaar maken voor de eerste wedstrijden. Daarnaast rij ik ook een 5 jarige merrie Genie. Dit alles met heel veel plezier! Ik ben dan Jeto Horse ook super dankbaar voor hun sponsering.

 

 

Maudi Baas:

Ik ben Maudi Baas en ben 16 jaar oud,

Ik woon in Heikant Zeeuws Vlaanderen. Mijn grootste hobby is pony rijden. Ik ben dan naast mijn school ook super veel te vinden in onze stal  en rijbak achter ons huis. Met vele verschillende jonge pony`s heb ik me  steeds opnieuw weten te bewijzen en heb ik mega mooie successen geboekt. Waaronder:

11 maal Zeeuws Kampioen

9 maal Zeeuws Reserve Kampioen

2 maal Kampioen op Nationale NRPS Kampioenschappen in Ermelo

1 maal Kampioen tijdens de NRPS Sublicup

1 maal Reserve Kampioen op de NRPS Sublicup

1 maal Nederlands Kampioen

En tevens ben ik voor de 3e keer geselecteerd voor het regiobelofte team.

Ik heb 2 pony’s. Een 8 jarige NRPS D pony genaamd Golden Passion. Vader Parino B en moeder Nieuwmoed`s Nepal. En een 5 jarige NRPS D pony genaamd Idem Dito B.R. Vader Idzard en moeder Nucari. Ik heb met beide pony’s dagelijks heel veel plezier en ik bezoek ook vele leuke wedstrijden. Sinds eind 2014 ben ik een van de gelukkige amazone`s die gesponsord  wordt door Jeto Horse, ik ben Jeto Horse  hier heel dankbaar voor en ben er ook super blij mee.

 

Ivory Mast:

Hallo iedereen!

Ik ben Ivory Mast, 20 jaar en naast mijn studie Aquatische Ecotechnologie in Vlissingen, besteed ik mijn meeste vrije tijd aan paardrijden. Doordat ik ben opgegroeid in een paardenfamilie is de liefde voor paarden mij met de paplepel ingegoten en was ik al vroeg op de pony te vinden. Mijn eerste stappen in de paardensport nam ik met shet Carla, waarna ik al gauw de teugels overnam van gouden oude Morena. Toen zij met pensioen ging heb ik tot mijn zestiende de schimmelpony Don – Wiske van de Zonnehoeve uitgebracht.

Na een fijne ponytijd maakte ik de overstap naar de paarden. Op het moment zijn mijn twee toppers Lemon Tequila (16 jaar) en Mistique Of The Red Lock (4 jaar), of beter bekend als Tequila/Vlekje en Misty. Mistique is er deze zomer bijgekomen en is hopelijk mijn troef voor de toekomst.

Voornamelijk kom ik uit in de springsport en eventing, omdat zowel mijn liefde als die van mijn paarden voornamelijk bij een beetje actie en afwisseling ligt. Maar met Mistique rijd ik ook af en toe een dressuurwedstrijdje en Tequila soms zelfs in de endurance. Ik kom uit op wedstrijden in Nederland en België in alle disciplines. Daarnaast rijd ik ook graag buiten en verken ik nieuwe routes in de mooie natuur met vrienden en familie.

Met Tequila ben ik van plan komend seizoen M eventing te starten en hopelijk eind 2017/begin 2018 1* niveau te gaan rijden. Mistique hoop ik dit voorjaar klaar te stomen voor haar allereerste eventing seizoen.

Ik vind het heel erg leuk dat Jeto Horse Ruitersport vertrouwen in mij heeft en mij wil sponsoren in 2017, samen hopen we er een succesvol seizoen van te maken!

Karolien Vermeulen:

Hoi hoi ik ben Karolien Vermeulen, een enthousiaste sponsorruiter die het team "Jeto Horse" vanaf nu versterkt☺.

Sinds het jaar 2000 ben ik vanuit België komen aanwaaien en sindsdien vertoevend in het gezelligste grensdorpje Koewacht met mijn gezin en dieren.

3 jaar geleden (februari 2014) begon ik na 18 jaar er uit geweest te zijn (enkel nog recreatief) aan een nieuw avontuur, terug de dressuursport in.

Mijn knappe paardje dat eigenlijk helemaal niet dressuurmatig maar endurance gefokt is bleek vanaf het begin best goed mee te kunnen hierin.
Kadira is een zwarte anglo-Arabische merrie , geboren juli 2009 , die hier sinds haar 8 maand aan huis woont.
Ondanks haar 64% Arabische bloedvoering heeft ze een heel nuchter karakter, maar bovenal een enorme will to please. Geen dwang , maar compromissen werpen voor ons als combinatie mooie vruchten af.
Het doel was om Z te halen, nu gaan we kijken hoe ver we nog geraken samen. Z2 komt al om het hoekje kijken ondertussen. Dat we van alles dat op ons pad komt genieten, dat staat voorop. De prestaties, de gestelde doelen en persoonlijke overwinningen, de leuke mensen die we leren kennen... het is t harde werk waard.
Naast Kadira staat er nu sinds een jaartje een jonge opvolger klaar, voor de toekomst.
K'tune; een prachtig merrieveulen van Grenoble (v. Bordeaux) X Ferro, geboren juni 2015. Dit dametje blijkt een pittig dominant karakter te hebben, maar is wel erg lief. Ook met haar gaan we in de loop van het jaar beginnen met het werk aan de hand. Een goeie voorbereiding is het halve werk😉.

Blij gaan mijn paarden en ik dan ook dit sponsorschap dragen, een mooi initiatief van een geweldige ruitersportwinkel en de uitbaters! Dankjewel voor de kans.

Op naar een sportief 2017!

Marijke van Giesen:

Mijn naam is Marijke van Giesen en ben 20 jaar oud. Ik ben sind vorig jaar stalruiter op stal Hexagon waar ik zo'n 10 paarden te rijden heb. Ik breng ook een aantal paarden uit op wedstrijd. Zowel jonge paarden als al wat paarden op hoger niveau. Ik krijg dagelijks begeleiding van Thamar Zweistra en Leunus van Lieren. Op dit moment rijd ik ook Hexagons Furious ( Rubiquil x Gregor) op wedstrijd zo werden we dit jaar winnaar van master of dressage in de klasse zz licht en Zeeuws Kampioen in de klasse zz licht. We mogen dit jaar ook onze kur op muziek meerijden op indoor Brabant! Mijn andere wedstrijd paarden zijn: Hexagons Finomana (Rubiquil x jazz) (zz licht) Hexagons G-point ( Westpoint x Rubiquil ) (Z2) Hickory (l2) (louisville x Rubiquil ) Genuine (M) (totilas x negro) Ik ben heel blij dat Jeto Horse mij wilt sponsoren! Ik heb heel veel zin in onze samenwerking!

 

We steunen alle amazones in hun sport carrieres, volgen de resultaten op de voet en hopen een steentje bij te dragen aan hun toekomst!