Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • Jeto Horse Ruitersport

Sponsoring

Vanaf juni 2013 is Jeto Horse Ruitersport de trotse sponsor van Mireille Cappendijk en sinds eind 2014 ook van de zussen Madelon en Maudi Baas.

Vanaf 2017 stellen we ieder jaar een of meerdere sponsorpakketten samen voor ruiters/amazones.

In 2017 zijn dit Karolien Vermeulen, Ivory Mast en Marijke van Giessen.

In 2018 zijn dit Naomi Boogaard en Dion de Bruijn.

 Op deze pagina stellen alle dames zich voor.

Naomi Boogaard:

Hallo ik ben Naomi Boogaard,

Een enthousiaste dressuurruiter die is uitgeloot om deel te mogen uitmaken van het sponsorteam "Jeto Horse".

Ik ben in december net 13 jaar geworden.

Wij hebben al heel mijn leven paarden aan huis, ik ben zelf begonnen op 6 jarige leeftijd met voltige, daarna kreeg ik al vrij vlug een eigen pony.

Vaaf mijn 8e jaar mocht ik mee op wedstrijd en ben ik begonnen in de Bixie, dat telt misschien nog niet mee maar dat was wel heel leuk.

Daarna zijn we langzaam officiele wedstrijdjes gaan rijden.

Net voordat ik 12 jaar werd hebben we mijn pony verkocht en ben ik met onze Tinker Gilroy tussen de paarden in de dressuur gestrat tussen de grote mensen.

Gilroy wordt in mei 9 jaar oud, hij is een zeer brave, werklustige maar soms ook mopperende Tinker van 1.64 groot. Hij vind alle aandacht die hij maar kan krijgen leuk. Nu mogen we nadat we in alle klasses het maximum aan winstpunten te hebben gereden in februari M2 starten, waar we nu al veel voor aan het trainen zijn. Eerst nog in het M1 de Zeeuwse Kampioenschappen meerijden!

Ook ben ik sinds oktober teamlid van de KNHS Belofte trainingen (1e jaars) wat heel leuk en leerzaam is! Mijn toekomstdromen hebben zeker te maken met paarden want daar wordt ik blij van! Ik hoop heel ver te komen in de paardensport, mijn doel is nu om met deze knappe Tinker het Z1 en liefst het Z2 te halen en daarna zien we wel weer verder, we hebben nog een leuk paard waar ik later mee aan de slag mag en dat is Guusje. Guusje is een merrie en wordt 7 jaar (Rousseau x Tuschinski) ze is wel een dressuur gefokt paard maar dat wil niet altijd wat zeggen want Gilroy was eigenlijk gekocht voor mijn papa als karrepaard.

Ik ben heel blij dat Jeto Horse mij wil sponsoren! Ik heb er super veel zin in!

Dion de Bruijn:

Hoi ik ben Dion de Bruijn bijna 14 jaar oud en woont op Terhole.

Ben super blij dat ik ben uitgeloot voor in het sponsorteam van

"Jeto Horse" te mogen deelnemen.

Ik ben een amazone die dressuur/ springen en eventing leuk vind en daar ook heel fanatiek in mee draait!

Op dit moment start ik 3 pony's in de sport ..

Zal ze even voorstellen:

Eastwood's Sundancer  14 jarige New Forest ruin (v.Aladin)

L2 dressuur maar zal binnenkort overgaan naar M1

B springen maar zal binnenkort overgaan naar L

Eventing BB maar komende zomer zal daar ook B worden gestart

2017 rev. kampioen geweest indoor B dressuur

Verder al een heleboel mooie resultaten met hem geboekt!

Spring Dreams Orange Julia  7 jarige Welsh B merrie(v.Cwrtycadno Cymro).

B dressuur wordt binnenkort overgegaan naar L1

B springen

2017 rev. kampioen outdoor B dressuur

Julia wordt ook op Welsh shows gereden!

Replay  10 jarige New Forest merrie(v.Kantje's Armando)

deze pony breng ik sins kort uit voor de Fam. de Smet (Kurt & Stephanie).

B dressuur / B springen tevens zal deze merrie straks ook mee gaan voor Eventing.

Tevens heb ik met andere pony's ook sucessen geboekt..

Daioni's Anouk rev.kampioen indoor B dressuur (a/b) 2014

Met deze pony als 6 jarig meisje op de CK Welsh het Leading Rein gewonnen dat was het begin succes van mij!

Vughterheide's Gio Zeeuws Kampioen springen B(a/b) 2016

Thuis op de boerderij hebben we nog een boel pony's staan waaronder Rietheim's Ires NWR (v. Hagelkruis Valentijn)die ik komende zomer erin traing bij zal gaan nemen en Julia zal gaan vervangen.. want voor Julia wordt ik eigenlijk te groot!

Mijn doel is om zo ver mogelijk te komen met mijn pony's en vooral ervan te genieten!!

Ik ben super blij dat Jeto Horse Ruitersport vertrouwen in mij heeft en mij deze sponsoring aanbiedt!

Super veel zin in!

Mireille Cappendijk:

Mireille rijdt vanaf haar 7de jaar, ze is begonnen op de Shetlanders wat een hele leerzame periode was. Op haar 10de is ze overgestapt naar de paarden en op haar 12de kwam de toen 4 jarige Power in haar leven.

Power is helaas begin 2016 overleden, Mireille heeft nu een jonge troef op stal genaamd Julio's Dance aka Joep die in 2018 4 jaar wordt.

Met Power heeft Mireille alle klassen samen doorlopen van de B tot en met de zware tour.

Mooie resultaten hebben het tweetal al geboekt, o.a:

-2009-2010-2012 uitgenodigd voor Rabo talentendag

-2009 winnaar van de Rabo talenten competitie

-Junioren, Young Riders en future test gelopen

Power heeft ook als koppaard van het viertal van de Honteruiters mooie resultaten geboekt.

-2011 Zeeuws kampioen

-2012 tweevoudig Zeeuws kampioen (kur en reguliere proef)

-2de en 4de op Nederlands kampioenschap

Het plan voor 2018 is om met Joep te starten op concours.

 

Madelon Baas:

Mijn naam is Madelon Baas en sinds eind 2014 ben ik een van de gelukkige die gesponsord wordt door Jeto Horse Ruitersport.

Sinds mijn 5e had ik mijn eigen pony en al snel wilde ik natuurlijk wedstrijd rijden net als mama. Ik was 6 jaar toen ik mijn eerste wedstrijd reed wij woonden toen nog in Brabant. Mijn eerste behaalde prestaties waren met mijn kleine witte A-pony Jessica.

Toen ik 10 jaar werd heb ik mijn D-pony Sebu gekregen. Deze zelf opgeleide pony heb ik tot het Z dressuur gereden. Buiten deze twee toppers heb ik nog een aantal pony`s zeer succesvol uitgebracht in de sport. In Zeeland behaalde ik de nodige successen waaronder - 12 keer Zeeuws kampioen - 4 keer Zeeuws reserve kampioen - 3 keer kampioen op de Nationale NRPS kampioenschappen in Ermelo Mijn pony tijd heb ik succes vol in het Z afgesloten met Donna B.R.

Na een kleine wedstrijd pauze ben ik flink gaan trainen met mijn jonge paard Sophia B.R. Ondertussen zijn we al een aantal keer in de wedstrijd ring verschenen en hebben we al wat mooie punten en prijzen behaald. Dit alles met heel veel plezier! Ondanks wat tegenslagen in wedstrijdsport, ben ik Jeto Horse toch dankbaar voor hun vertrouwen, en wil ze bedanken voor hun sponsering !

 

 

Maudi Baas:

Ik ben Maudi Baas en ben 17 jaar oud,

Ik woon in Heikant Zeeuws Vlaanderen. Mijn grootste hobby is pony rijden. Ik doe de niveau 4 opleiding Paardensport en –houderij in Goes. Ik ben dan naast mijn school ook super veel te vinden in onze stal en rijbak achter ons huis. Met vele verschillende jonge pony`s heb ik me  steeds opnieuw weten te bewijzen en heb ik mega mooie successen geboekt. Waaronder:

13 maal Zeeuws Kampioen

9 maal Zeeuws Reserve Kampioen

2 maal Kampioen op Nationale NRPS Kampioenschappen in Ermelo

1 maal Kampioen tijdens de NRPS Sublicup

1 maal Reserve Kampioen op de NRPS Sublicup

1 maal Nederlands Kampioen

Ik rijd op dit moment 2 pony’s en 2 paarden. Idem Dito B.R (v.Idzard) is een 6 jarige NRPS D pony met hem wil ik dit jaar Z gaan rijden. Big Boy (v.Orlando) is een 6 jarige New Forest D pony die ik mag rijden van familie Broos, met hem wil ik dit jaar zover  mogelijk in de dressuur komen. Sophia B.R (v.Emmerson) is een 5 jarig NRPS paard die van mijn zus is. Omdat Madelon erg druk is train ik Sophia bij en breng ik haar ook uit op wedstrijd. Charming Girl Barones (v.Charmeur) is een 5 jarig paard die ik van Christie Dreessen rijden mag. Met haar wil ik aankomende zomer gaan starten op wedstrijd. Tevens heb ik sinds kort ook een 2 jarige NRPS pony genaamd Flora B.R. Flora is een halfzusje van Idem Dito en ik wil haar begin volgend jaar zadelmak maken en goed doortrainen. Ik heb met alle pony’s en paarden dagelijks heel veel plezier en ik bezoek ook vele leuke wedstrijden. Sinds eind 2014 ben ik een van de gelukkige amazones die gesponsord  wordt door Jeto Horse, ik ben Jeto Horse hier heel dankbaar voor en ben er ook super blij mee.


Ivory Mast:

Hallo iedereen!

Ik ben Ivory Mast, 20 jaar en naast mijn studie Aquatische Ecotechnologie in Vlissingen, besteed ik mijn meeste vrije tijd aan paardrijden. Doordat ik ben opgegroeid in een paardenfamilie is de liefde voor paarden mij met de paplepel ingegoten en was ik al vroeg op de pony te vinden. Mijn eerste stappen in de paardensport nam ik met shet Carla, waarna ik al gauw de teugels overnam van gouden oude Morena. Toen zij met pensioen ging heb ik tot mijn zestiende de schimmelpony Don – Wiske van de Zonnehoeve uitgebracht.

Na een fijne ponytijd maakte ik de overstap naar de paarden. Op het moment zijn mijn twee toppers Lemon Tequila (16 jaar) en Mistique Of The Red Lock (4 jaar), of beter bekend als Tequila/Vlekje en Misty. Mistique is er deze zomer bijgekomen en is hopelijk mijn troef voor de toekomst.

Voornamelijk kom ik uit in de springsport en eventing, omdat zowel mijn liefde als die van mijn paarden voornamelijk bij een beetje actie en afwisseling ligt. Maar met Mistique rijd ik ook af en toe een dressuurwedstrijdje en Tequila soms zelfs in de endurance. Ik kom uit op wedstrijden in Nederland en België in alle disciplines. Daarnaast rijd ik ook graag buiten en verken ik nieuwe routes in de mooie natuur met vrienden en familie.

Met Tequila ben ik van plan komend seizoen M eventing te starten en hopelijk eind 2017/begin 2018 1* niveau te gaan rijden. Mistique hoop ik dit voorjaar klaar te stomen voor haar allereerste eventing seizoen.

Ik vind het heel erg leuk dat Jeto Horse Ruitersport vertrouwen in mij heeft en mij wil sponsoren in 2017, samen hopen we er een succesvol seizoen van te maken!

Karolien Vermeulen:

Hoi hoi ik ben Karolien Vermeulen, een enthousiaste sponsorruiter die het team "Jeto Horse" vanaf nu versterkt☺.

Sinds het jaar 2000 ben ik vanuit België komen aanwaaien en sindsdien vertoevend in het gezelligste grensdorpje Koewacht met mijn gezin en dieren.

In februari 2014 begon ik na 18 jaar er uit geweest te zijn (enkel nog recreatief) aan een nieuw avontuur, terug de dressuursport in.

Mijn knappe paardje dat eigenlijk helemaal niet dressuurmatig maar endurance gefokt is bleek vanaf het begin best goed mee te kunnen hierin.
Kadira is een zwarte anglo-Arabische merrie, geboren juli 2009, die hier sinds haar 8 maand aan huis woont.
Ondanks haar 64% Arabische bloedvoering heeft ze een heel nuchter karakter, maar bovenal een enorme will to please. Geen dwang, maar compromissen werpen voor ons als combinatie mooie vruchten af.
Het doel was om Z te halen en dat is gelukt. 2017 begon voor ons met veel ellende, een kootbeenbreuk gooide roet in ons eten, gevolgd door fysieke problemen van mezelf. De beslissingen om er voor te gaan en haar alle kansen te geven dmv een operatie hebben goed uitgepakt. Het begin van 2018 zien we dan ook rooskleurig in. Kadira is weer heel goed op dreef, en het doel om dit jaar terug in de ring te komen met haar, staat op de agenda. Dankbaar dat we beiden weer kunnen gaan we genieten en kijken welke deuren er nog voor ons opengaan. Dat we van alles dat op ons pad komt kunnen genieten, dat staat voorop.
Naast Kadira staat de ondertussen bijna 3 jarige K'tune; een prachtige merrie van Grenoble (v. Bordeaux) X Ferro, volop in training. Een hele knappe dame met een pittig maar ozo werkwillige instelling. Om haar een goeie start te geven gaan we haar nog een jaartje onbereden maar actief aan het leerproces laten deelnemen. Een goede voorbereiding is het halve werk😉.

Blij gaan mijn paarden en ik dan ook dit sponsorschap verder dragen, een mooi initiatief van een geweldige ruitersportwinkel en de uitbaters! Dankjewel voor de kans.

Op naar een sportief en gezond 2018!

 

 

 

We steunen alle amazones in hun sport carrieres, volgen de resultaten op de voet en hopen een steentje bij te dragen aan hun toekomst!