Lipica rijlaarzen

Lipica rijlaarzen maakt al sinds 1958 rijlaarzen van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.
In het Lipica schoenatellier in Raamsdonksveer werken uitsluitend goedopgeleide medewerkers die zich het vak eigen hebben gemaakt. Dit zorgt ervoor dat wij op ambachtelijke wijze voor u een paar droomlaarzen kunnen maken in alle soorten, maten en kleuren.
Al de Lipica laarzen worden uitsluitend op maat gemaakt. Wij streven naar perfectie met als doel een zeer comfortabele laars.

In onze webwinkel vindt u de kale prijzen, voor extra's als bijvoorbeeld andere leersoort van de laars, andere leersoort op de neus, hiel of jachtkap van de laars, andere piping, strass steentjes, borduren van het lipje of de hiel, andere kleur stiksel, houtlook zool betaald u extra. ook is er een toeslag voor de wijdere kuitmaten en hoogte. Er zijn ook spoorriempjes en spoorbeschermers verkrijgbaar die naar eigen smaak gemaakt kunnen worden.

Voor een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is willen wij u graag uitnodigen in onze winkel.

Maak voor het aanmeten van de laarzen een afspraak met Jessamy Roosink op nr 06-46772487 of 0117-870011.

Tijdens het aanmeten dient de klant een rijbroek met sokken aan te hebben.

cambridge1.jpg

 

epsom1.jpg

donc2.jpg

h.jpgnh1.jpgimg0474.jpg

 • Epsom
  Epsom

  Leuke vrijetijdslaars met lage contrefort voor een prettiger comfort om mee te lopen. Deze laars heeft alleen een rits aan de achterkant tot de hak en verder geen bijzonderheden.

  In onze webwinkel vindt u de kale prijzen, voor…

  € 260,00
 • Elegance
  Elegance

  Elegance laars met nouwe sluiting rondom de enkel. Dit model heeft een rits aan de achterkant tot aan de hak maar is wel voorzien van een hogere contrefort voor meer stevigheid. Model is alleen leverbaar in een wat zachtere…

  € 265,00
 • Doncaster
  Doncaster

  Laars met een veter voor en een rits achter voorzien van een lagere contrefort voor meer gemak bij het dagelijks dragen van de laarzen. Rits kan tot de hak of tot de hiel gemaakt worden.

  In onze webwinkel vindt u de kale prijzen,…

  € 275,00
 • Cambridge zipper
  Cambridge zipper

  De klassieke rijlaars zoals we hem van vroeger allemaal nog kennen alleen nu met een rits schuin aan de voorkant voor een betere inschiet. Tevens leverbaar zonder rits.

  In onze webwinkel vindt u de kale prijzen, voor extra`s als…

  € 325,00
 • Hurlingham
  Hurlingham

  Hurlingham Pololaars met rits aan de voorkant. Dit model is eventueel ook leverbaar met veter aan de voorkant en rits tot aan de hak i.p.v. de bies.

  Hurlingham met veter-rits is verkoop kaal 360,00.

  In onze webwinkel vindt u de…

  € 340,00
 • Hurlingham lace up
  Hurlingham lace up

  Hurlingham Pololaars met veter aan de voorkant en rits tot aan de hak i.p.v. de bies.

  In onze webwinkel vindt u de kale prijzen, voor extra`s als bijvoorbeeld andere leersoort van de laars, andere leersoort op de neus, hiel of…

  € 340,00
 • Outdoor laag
  Outdoor laag

  Deze laars is leverbaar in een hoge en een lage versie en is standaard uitgevoerd met een goratex voering. De voering word waterdicht geseald en zijn lekker warm voor in de winter. Laars kan ook met een bont voering geleverd…

  € 219,95
 • Outdoorlaars hoog
  Outdoorlaars hoog

  Deze laars is leverbaar in een hoge en een lage versie en is standaard uitgevoerd met een goratex voering. De voering word waterdicht geseald en zijn lekker warm voor in de winter. Laars kan ook met een bont voering geleverd…

  € 249,95
 • géén afbeelding beschikbaar

  Maidstone
  € 290,00
 • géén afbeelding beschikbaar

  Chester
  € 275,00