Vitalbix Linseed Oil + Vitamin E 5l

€ 29,95 (inclusief btw)
Aantal

Vitalbix Linseed Oil + Vitamin E

Vitalbix Linseed Oil + Vitamin E bevat ca. 58% gezonde omega-3 vetzuren. Dankzij het hoge aandeel omega-3 vetzuren brengt de olie de omega verhouding in het rantsoen in balans. Omega-3 vetzuren staan bekend om hun ontstekingsremmende werking en ondersteunen de algehele gezondheid.

Vitalbix Linseed Oil + Vitamin E kan dagelijks worden gevoerd of als kuur van 4-12 weken bij paarden die wat extra’s kunnen gebruiken, zoals tijdens het verharen, bij zomereczeem een verminderde weerstand en bij oudere paarden. Vitalbix Linseed Oil + Vitamin E levert langzaam vrijkomende energie en is een gezonde aanvulling voor extra energie bij sportpaarden!

Rijk aan omega-3 vetzuren

 • Een gezonde aanvulling voor paarden met beperkte weidegang

  Een gezonde aanvulling voor paarden met beperkte weidegang

 • Rijk aan omega-3 vetzuren

  Rijk aan omega-3 vetzuren

 • Ondersteunt de algehele conditie, weerstand en spijsvertering

  Ondersteunt de algehele conditie, weerstand en spijsvertering

 • Voor een glanzende vacht

  Voor een glanzende vacht

 • Gezonde energiebron voor sportpaarden

  Gezonde energiebron voor sportpaarden

 

Hoe voer ik Vitalbix Linseed Oil + Vitamin E?

Vitalbix Linseed Oil + Vitamin E is koudgeperste lijnzaadolie van hoogwaardige kwaliteit (eerste persing) met natuurlijke vitamine E. De natuurlijke vitamine E, een belangrijke antioxidant, wordt dankzij de olie optimaal door het lichaam opgenomen en zorgt ervoor dat de kwaliteit van de olie optimaal blijft. (1 IE vitamine E per ml).

Staat jouw paard per dag minder dan 6 uur op de weide?  Dan is het verstandig om Vitalbix Linseed Oil + Vitamin E bij te voeren voor extra omega vetzuren! Vers gras bevat een kleine hoeveelheid vet (4-6%) dat een hoog aandeel omega-3 vetzuren (vooral ALA) bevat. Aangezien paarden als grazers zijn geëvolueerd, zijn ze aangepast aan een dieet dat rijk is aan omega-3 vetzuren. Wanneer gras wordt gedroogd tot hooi gaat het grootste deel van deze omega vetzuren, net als vitamine E, verloren.

Voedingsadvies per dag

Bekijk in onderstaande tabel hoeveel Vitalbix Linseed Oil + Vitamin E jij jouw paard dagelijks het beste kunt voeren.

Doseer Vitalbix Linseed Oil + Vitamin E eenvoudig met de Vitalbix doseerpomp.

 • Staat jouw paard minder dan 6 uur per dag op de weide? Voeg dan dagelijks Vitalbix Linseed Oil + Vitamin E toe aan het het rantsoen voor Omega-3 vetzuren

  Staat jouw paard minder dan 6 uur per dag op de weide? Voeg dan dagelijks Vitalbix Linseed Oil + Vitamin E toe aan het het rantsoen voor Omega-3 vetzuren