Vital Breed & Grow 20 kg

€ 27,95 (inclusief btw)
Aantal

Vitalbix Breed & Grow

Vitalbix Breed & Grow is een unieke, vezelrijke muesli samengesteld volgens de laatste inzichten op het gebied van voeding voor drachtige merries, veulens, jonge paarden (t/m 3 jaar) en dekhengsten. Breed & Grow is rijk aan vezels, laag in zetmeel & suiker en bevat een uitgebalanceerd gehalte goed opneembare vitaminen, mineralen en sporenelementen. Breed & Grow levert gezonde energie uit vezels en vetten, ondersteunt een gezonde maag-darmfunctie en houdt drachtige en lacterende merries in goede conditie. Vitalbix Breed & Grow ondersteunt een gezonde groei van het veulen en de ontwikkeling van sterke botten, pezen en gewrichten.

Vitalbix Breed & Grow is een geconcentreerd en compleet voer met een hoge dosering vitaminen en mineralen. Hierdoor kun je er ca. 30% minder van voeren dan van reguliere voeders.

Hoog aandeel vitaminen & mineralen

 • Met goed opneembare vitaminen & mineralen

  Met goed opneembare vitaminen & mineralen

 • Voor de ontwikkeling van sterke botten, pezen en gewrichten

  Voor de ontwikkeling van sterke botten, pezen en gewrichten

 • Ondersteunt een gezonde maag-darmfunctie

  Ondersteunt een gezonde maag-darmfunctie

 • Ondersteunt een gezonde melkgift

  Ondersteunt een gezonde melkgift

 • Rijk aan vezels- laag in zetmeel (8%) & suiker (3%)

  Rijk aan vezels- laag in zetmeel (8%) & suiker (3%)

 

Hoe voer ik Vitalbix Breed & Grow?

Gebruik Vitalbix Breed & Grow als complete aanvulling op het ruwvoer of combineer met Vitalbix Pure Lucerne+ of Vitalbix NutriMash voor extra eiwitten en calorieën.

Ondersteun drachtige en lacterende merries bij spier- en gewichtsverlies met ca. 0,5 – 1,0 kg Vitalbix Pure Lucerne+ of Vitalbix NutriMash. Verdeel Breed & Grow bij meer dan 1 kg per dag over minimaal 2 porties per dag. Dit voeradvies gaat uit van voldoende ruwvoer van goede kwaliteit. Een juiste hoeveelheid ruwvoer is de basis voor een gezond gewicht.

Voedingsadvies per dag

Vanaf de 8e maand van de dracht neemt de behoefte aan vitaminen, mineralen en eiwitten toe. Bekijk in onderstaande tabel hoeveel Vitalbix Breed & Grow jij jouw paard dagelijks het beste kunt voeren.

Doseer Vitalbix Breed & Grow eenvoudig met de Vitalbix maatbeker.

 • Start ca. 4-6 weken voor het spenen met het voeren van Vitalbix Breed & Grow om je veulen langzaam te laten wennen aan het voer.

  Start ca. 4-6 weken voor het spenen met het voeren van Vitalbix Breed & Grow om je veulen langzaam te laten wennen aan het voer.