Cavalor Probreed Pellet

Vorige Artikel 16 van 22 Volgende
€ 19,55 (inclusief btw)

Eiwitrijke pellet die de goede ontwikkeling en evenwichtige groei van het veulen ondersteunt en de merrie in goede conditie houdt. Voor drachtige en lacterende merries en veulens tot 1 jaar

Cavalor Nutri-Mobility concept voor sterke botten en soepele gewrichten.

Het skelet van een ongeboren veulen moet zich optimaal kunnen ontwikkelen. Om tot een goede en sterke botontwikkeling te komen, is er Cavalor Nutri-Mobility. Een optimale verhouding tussen calcium/fosfor en magnesium voor de botgroei aangevuld met organisch goed opneembare sporenelementen – koper, zink en mangaan – zorgen voor een goede ontwikkeling van het bewegings-apparaat zijnde botten, gewrichten en pezen. Cavalor Nutri-Balance: voedersamenstelling voor een stabiele groei en goede conditie Een goede werking van het metabolisme (de stofwisseling) van de merrie - om voldoende bouwstenen en energie te halen uit de voedingsstof-fen - is belangrijk tijdens dracht en lactatie, zodat de merrie in conditie blijft en het veulen goed kan groeien.

Het Cavalor Nutri-Balanceconcept is daarvoor erg belangrijk, zijn de de juiste combinatie van enerzijds eiwitten, mineralen en vitaminen (bouwstenen) en anderzijds vetten en koolhydraten (energieaanbrengers). Daar-bij is vooral de verteerbaarheid van de voedingsstoffen (bv. gepofte en gevlokte granen) cruciaal om ongecontroleerde groeispurten en/of -onderbrekingen te voorkomen.

Cavalor Nutri-Protectconcept voor de ontwikkeling van een goede darm-werking en natuurlijke weerstand Een goede ontwikkeling van het verterings-stelsel en in het bijzonder de darmflora zijn zeer bepalend voor de gezondheid van het veulen en zijn verdere leven. Het helpt te beschermen tegen darmproblemen en ziekteverwekkers. Cavalor Nutri-Protect is de juiste combinatie van levende gis-ten (probiotica) met goed fermenteerbare vezels, waaronder prebiotische vezels, die de ontwikkeling van een gezonde darmwerking ondersteunen en de natuurlijke immuniteit (weerstand) ondersteunen.

20 kg.

© 2008 - 2022 jetohorseruitersport | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel