Bye Bye fly textielspray

Vorige Artikel 10 van 13 Volgende
€ 9,95 (inclusief btw)

Bye Bye Fly is een revolutionair wasmiddel-additief dat kan worden toegevoegd aan elk was programma van uw wasmachine. U kunt alle textiel behandelen en is vrij simpel. U leegt het flaconnetje van 100 ml in het wasverzachter reservoir voor 5 kg wasgoed en klaar is Kees! De machine doet de rest. Het product werkt op basis van de werkzame stof IR3535.

De werking is gebaseerd op nano-technologie in combinatie met de werkzame stof IR3535, veilig bevonden en goedgekeurd door de WHO( World Health Organisation)

Het product wordt wereldwijd ingezet als afweermiddel tegen vliegen en muggen.

Voor zwaar textiel, zoals dekens en paardendekens : 1 flacon van 100 ml oplossen in 5 liter water, vervolgens een nacht laten intrekken, daarna eventueel naspoelen en laten drogen.

Bye Bye Fly is verkrijgbaar als wasmiddel-additief in een 100 ml flacon en als een textielspray flacon van 300 ml voor vele doelgroepen toepasbaar, zoals wandelaars, sportvissers en allerlei andere mogelijkheden van buitensport. Deze flacon van 300 ml is goed voor max. 3 m2 : goed nat spuiten sprayen en vervolgens laten drogen.

© 2008 - 2023 jetohorseruitersport | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel